ROMA Schoonmaakbedrijf © Alle rechten voorbehouden |  Privacybeleid | Onze websites | Disclaimer                                           KLIJNwebDESIGN

Home.Kantoren.Gevels/Graffiti.Grafstenen.Werkgebied.Contact.
ROMA
 s p e c i a l i s t   i n   m i l i e u v r i e n d e l i j k e   g e v e l r e i n i g i n g
ROnald en MArian Leinweber
 www.romaschoonmaak.nl

Kantoren & scholen

n

Op dit moment verrichten wij werkzaamheden in de regio’s:

 

Den Haag

Rotterdam

Amsterdam

Hoewel wij zijn gevestigd in Den Haag, beperkt ons verzorgingsgebied zich natuurlijk niet tot de Haagse regio. Wij zijn u tot ver buiten de vierhoek D’Haag/R’dam/Utrecht/A’dam graag van dienst.

Voor een aantal kantoren en scholen uit de hier links genoemde gebieden verzorgen wij tevens het schoonhouden van de beglazing en raamwerken.

Gemeentelijke opdrachten in de provincies Zuid- en Noord-Holland. Parti-culiere opdrachten binnen de Haagse regio, A’dam, R’dam.

Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Amsterdam, Utrecht en diverse gemeenten in ‘t Groene Hart.

Onder meer voor de gemeente Rijswijk en Amsterdam

Glazen

wasserij

 

n

Gevels & graffiti

n

Grafstenen

Park/Straat

meubilair

Werkgebied  [hier bevinden zich onze opdrachtgevers]

Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk binnen de bovengenoemde geografische vierhoek Den Haag - Rotterdam - Utrecht  - Amsterdam. Uit privacy overwegingen noemen wij hier geen namen. In een persoonlijk onderhoud informeren wij u graag over de opdrachten wij thans onderhanden hebben. En natuurlijk ook over onze in het verleden afgeronde opdrachten, waaruit onze ruime ervaring blijkt.

Verzorgingsgebied  [geografisch verzorgingsgebied]